مهدی نصرتی با اشاره به اینکه فیلم سینمایی «لباس شخصی» موضوعی ملتهب و سیاسی دارد، گفت: با وجود موضوع و قصهای که این فیلم دنبال میکند به جرأت میتوانم بگویم که «لباس شخصی» فیلمی بی طرف است.
مهدی نصرتی بازیگر تئاتر و سینما که امسال در نقش اصلی فیلم سینمایی «لباس شخصی» حاضر شده و در سیوهشتمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری دیباچه اظهار داشت: «لباس شخصی» یک فیلم امنیتی است که به طور قطع پس از اکران در جشنواره درباره آن صحبتهای بسیاری خواهد شد و بحثهای بسیاری درباره این فیلم چه به لحاظ مضمونی و چه به لحاظ ساختاری میتوان داشت که فکر میکنم در جشنواره مورد توجه قرار بگیرد.
نصرتی خاطرنشان کرد: من در این فیلم نقش اصلی را بر عهده دارم. «لباس شخصی» روایتگر قصه حزب توده است و کاراکتری که من آن را بازی کردهام شخصیتی است که ما به ازای واقعی دارد. البته نمیتوان این نقش را خیلی دقیق الگو گرفته از شخصیتی که واقعی است و هنوز در قید حیات است دانست چرا که در فیلم به نوعی دراماتیزه شده و از چند شخصیت دیگر نیز برای تکامل این شخصیت الهام گرفته شده است.
او درباره منابع و راهکارهایی که برای نزدیک شدن به کاراکترش در این فیلم به کار برده، گفت: با وجود اینکه فردی که نقش او را بازی میکنم هنوز در قید حیات است، من تصمیم گرفتم با او هیچ ملاقاتی نداشته باشم و خودم برای نزدیک شدن به این شخصیت از راهنماییهای کارگردان و منابع الهامم کمک بگیرم. سعی من بر این بود که این نقش به یک شخصیت محدود نشود و میخواستم به نوبه خودم کاراکتری کامل در بازی خلق کنم.

این بازیگر در پایان درباره فیلم «لباس شخصی» گفت: این فیلم همانطور که اشاره کردم موضوعی سیاسی دارد و در دهه ۶۰ روایت میشود. «لباس شخصی» به موضوع حزب توده میپردازد و شاید برخی اینگونه تصور کنند که قرار است فیلمی علیه این حزب ببینیم، اما در واقع اینگونه نیست. فیلم سینمایی «لباس شخصی» تنها یک قصه تاریخی را روایت میکند که واقعاً نسبت به اتفاقات درون آن بی طرف رفتار کرده. البته من نمیتوانم بپذیرم که یک کارگردان بتواند نسبت به موضوعی که مطرح میکند کاملاً بی طرف باشد، اما به طور قطع حتی طرفداران حزب توده نیز میتوانند متوجه شوند که این فیلم تا حد امکان بی طرف بوده. تا امروز افراد معدودی که با نگرشهای مختلف «لباس شخصی» را دیدهاند این اثر را یک فیلم کاملاً بی طرف میدانند.